Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Νέος κύκλος συναντήσεων Child Space






Tο Εργαστήρι θεάτρου – Ξένια Καλογεροπούλου σε συνεργασία με το Child'SpaceAthens
οργανώνουν νέους κύκλους συναντήσεων
 για βρέφη από 5 εβδομάδων ως 24 μηνών
μαζί με τους γονείς τους το Φεβρουάριο

Πρωινές και απογευματινές συναντήσεις
 (κάθε Τρίτη πρωί και κάθε Πέμπτη απόγευμα)

Ελάτε στις ομαδικές συναντήσεις των προγραμμάτων του Child’SpaceΑthens όπου μαθαίνουμε για το κάθε στάδιο ανάπτυξης, απαντάμε σε ερωτήματα και ανησυχίες, τονώνουμε την αυτοπεποίθησή μας ως γονείς ,παίζουμε τραγουδάμε, υποστηρίζουμε τη διαδικασία της μάθησης και μαθαίνουμε να χαιρόμαστε για τα «μικρά πράγματα» που στην πραγματικότητα είναι μεγάλα κατορθώματα για τον βρεφικό εγκέφαλο.


Για πληροφορίες και εγγραφές στο 210 32.49.829
 
Πρωϊνές Oμάδες ChildSpace
(Κάθε Τρίτη, έναρξη 6 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου 2018).
 

  • 10.30π.μ.- 11.20π.μ.για βρέφη από 5 εβδομάδων ως 5 μηνών.  Ένας κύκλος για τα μικρότερα βρέφη, όπου με το ήπιο άγγιγμα τα βοηθάμε  να μπορούν να ξαπλώνουν πιο άνετα σε διαφορετικές θέσεις όπως μπρούμυτα και μέσα από την επαφή με τον γονέα  να ανακαλύψουν  νέες κινήσεις όπως το ρολλάρισμα και το πιάσιμο. Οι γονείς απαντούν σε ερωτήματα σε σχέση με την ανάπτυξη του βρέφους τους και μέσα από τις συναντήσεις έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν θετικές αλλαγές σε σχέση με τους κολικούς, την συναισθηματική αυτό-ρύθμιση, κ.α.

  • 11.30π.μ.-12.20μ.μ.για βρέφη από 5 μηνών ως 10 μηνών(περίπου πριν ξεκινήσουν το μπουσούλημα)
Σε αυτό τον κύκλο μαθαίνουμε μέσα από το άγγιγμα, την κίνηση και το τραγούδινα ενθαρρύνουμε την εκμάθηση κινήσεων που θα αποτελέσουν τη βάση  για την ανεξάρτητη καθιστή θέση ,τη μετάβαση στο μπουσούλημα, το ελεύθερο περπάτημα και άλλων δεξιοτήτων.

  • 12.30μ.μ.-13.30μ.μ. για  βρέφη που μπουσουλάνε, στέκονται, μετακινούνται στηριζόμενα από επιφάνειες στον χώρο
Ένα μείγμα κατάλληλα σχεδιασμένων δραστηριοτήτων (ισορροπίας, συντονισμού, προσανατολισμού, ενδυνάμωσης, χαλάρωσης) και ελεύθερου χρόνου οπού τα βρέφη εξερευνούν στο δικό τους ρυθμό. Μπουσουλάμε, σκαρφαλώνουμε και μαθαίνουμε κινήσεις αυτού του σταδίου ανάπτυξης, που προετοιμάζουν για το ανεξάρτητο περπάτημα

Απογευματινές Oμάδες ChildSpace
(Κάθε Πέμπτη, έναρξη συναντήσεων 1η Φεβρουαρίου έως 1η Μαρτίου 2018).


  • 17.00-17.50μ.μ. για βρέφη (από 10μηνών) που μπουσουλάνε, στέκονται ή μετακινούνται    στηριζόμενα σε επιφάνειες.
Ένα μείγμα κατάλληλα σχεδιασμένων δραστηριοτήτων (ισορροπίας, συντονισμού, προσανατολισμού, ενδυνάμωσης, χαλάρωσης) και ελεύθερου χρόνου οπού τα βρέφη μπουσουλάνε, σκαρφαλώνουνε και εξερευνούν στο δικό τους ρυθμό. Στις συναντήσεις μας θα μιλήσουμε για τις συναισθηματική, γνωστική και κοινωνική ανάπτυξη, για τα παιχνίδια που είναι κατάλληλα σε αυτό το στάδιο αλλά και για το τι να προσέξουμε όσον αφορά στην ασφάλεια μέσα στο σπίτι. Ο κύκλος αυτών των συναντήσεων είναι μία προετοιμασία για το ελεύθερο περπάτημα καθώς και για άλλες δεξιότητες που μπορούν να αναπτύξουν τα βρέφη αυτής της ηλικίας. 

  • 18.00-18.50 για βρέφη από 14εως 18 μηνών
  • 19.00-19.50 για βρέφη από 18εως 24μηνών

Σε αυτές τις 5 ομαδικές συναντήσεις του ChildSpace για βρέφη από 14 ως 24 μηνών, μαθαίνουμε παιχνίδια και δραστηριότητες που ενισχύουν την λεπτή και αδρή κινητικότητα, την συγκέντρωση προσοχής, την συμβολική σκέψη, τον εμπλουτισμό της γλώσσας, τη σωματογνωσία και την κοινωνική επικοινωνία. Θα μιλήσουμε για την συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη των βρεφών τον δεύτερό χρόνο της ζωής του και για μικρά  tips που μπορoύν να διευκολύνουν  την καθημερινής μας  ζωή στο σπίτι αλλά και έξω από αυτό. Επίσης θα δώσουμε ιδέες για παιχνίδια που δημιουργούμε με απλά υλικά που βρίσκουμε στο σπίτι μας

Σε όλες τις ομάδες και οι δύο γονείς είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν


Διδάσκει και οδηγεί η Μάρθα Κλουκίνα, BA(Hons
                                   Δασκάλα Κίνησης-Σύμβουλος Κινητικής Ανάπτυξης
                                   και πιστοποιημένη Child'Space Practitioner
                                   

                                  

Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο: 210.32.49.829
Email: info@ergastiritheatroukalogeropoulou.com
Κόστος: 90 ευρώ (για 5 συναντήσεις)
Διάρκεια συνάντησης: 50 λεπτά
Χώρος: Εργαστήρι Θεάτρου -Ξένια Καλογεροπούλου,
 Μελίνας Μερκούρη 54, Κολωνάκι (μετρό Μ.Μουσικής Αθηνών)
 

Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου